måndag 18 februari 2008

Tandläkarbesök

Idag har vi varit hos tandläkaren...

Sist Wilma hade tid hos tandläkaren så råkade vi komma en hel dag försent, så efter att ha tittat noga på tid OCH datum så var vi på väg... Kom precis lagom till bussen (jag kollar aldrig när de går utan chansar alltid) och vi fick plats trots att det var en annan tvillingvagn som också skulle med. Mycket bra!

Nere på stan sprang vi på våran Pappa och vi passade på att titta in på Synsam som hade rea på solbrillor. Vi hittade var sitt par, jag ser nu mer ut som en insekt när det är soligt... :)

Upp för trapporna (hissen är för liten för vagen) och in till tandläkaren, so far so good. Men där tog det slut... Wilma öppnade inte munnen. Ingen fick räkna eller ens se hennes små tänder... Hon skrek helt hysteriskt (hoppas verkligen att det inte är mitt fel... att jag har råkat hota med tandläkaren för att få borsta tänderna nån gång...) Två tandläkartanter gav till slut upp och hon kommer bli kallad efter sommaren istället. Jag är lite tveksam till att det kommer gå bättre då men det får vi väl se. Fick i alla fall information om att det är bra om hon kan sluta med napp nu... aj aj aj det blir INTE lätt, att hon inte ska äta för mycket sött... aj aj aj igen, och att hon skall borsta tänderna två gånger om dan med tandkräm... ja ja en av tre är väl godkänt. Eller?

Inga kommentarer: