fredag 23 maj 2008

Födelsedag 2008

Dagen började med liten sång av Wilma och Tomas, fick två paket och ett kuvert innehållande ett Bodybutter från Body Shop, ett halsband från snö (jätte, jättefint) och ett dygn på spa med trerätters middag och valfri behandling. Jiiiihoooo :D

Tomas frågade hur det kändes att fylla 33....
Oj då, jag visste inte att 33 kom efter 31.

Sen ringdeWilmas bästis Ida och vi åkte till Öppna förskolan och träffade henne med mamma och lillebror. Jättekul! Det var alldeles för länge sen sist. En Maxbox till Wilma blev det på vägen hem, fredagsmys!

Lika kom förbi en snabbis innan jobbet och av henne fick jag en mysig liten kasse med trosor, shower gel och scrubhandskar. Här skall sommarfräschastill... :)













På eftermiddagen kom besök från Deje och Tynäs (lilla Hanna kom som en liten bonus) och vi fick en mysig fika i solen... med mer paket:

En platttång och en smninkning på Make Up Store och ett presentkort på Affection kosmetik (smart av svärmor... det är svårt att köpa barnkläder eller andra barngrejer där).
När gästerna gått fick jag och Tomas kall öl i solstol och senare på kvällen räkor på balkongen.
Wilma lekte med sin nya granne Zack och
tvillingarna sov sött så vi fick faktiskt äta i lugn och ro! Hämtade Wilma vilt protesterande klockan 21.30. Bums i säng... tyvärr somnade även Mamman :)

Inga kommentarer: