torsdag 29 maj 2008

Temperament

Har varit på Utvecklingssamtal för Theo och Frida och det gick hur bra som helst. Inga problem på dagis och det var skönt att höra.

Fröken hade skrivit en lite berättelse om deras tid på avdelningen och det var faktiskt nära att det kom den liten tår i ögat ;) Fröken berättade också att hon sett att båda barnen hade börjat visa humör....

Alls mina barn har temperament, fast på lite olika sätt.

Wilma har en vilja utan dess like. Hon var väldigt lätt att ha och göra med ända tills hon blev 1.5 år. Då hamnade hon i trotsåldern (där hon för övrigt tycks ha fastnat) och vips så blev hon ett litet monster. Nuförtiden kan man faktiskt (vissa dagar) kompromissa med henne vilket gör vardagen för Happyfamily lite lättare.


Frida är ettrig som en myra (vilket personalen på 11:an upptäckte redan innan hon var ett dygn gammal). Blir det inte riktigt som hon har tänkt sig så skriker hon som det värsta larm ni kan tänka er. Jag undrar hur det kommer bli när hon blir 1.5... 3... 15... HJÄLP!


Theo är en stönig liten kille som blir sur och butter om det inte går som han vill. Han kan bara tvärvägra och kasta sig bakåt i ren protest.

Tomas kan inte komma ihåg att hans stora tjejer nånsin har varit annat än små änglar.
Undrar vart allt humör kommer ifrån då?

Idag är det Wilmas tur för samtal. Hoppas det går lika bra... :)

Inga kommentarer: