torsdag 26 juni 2008

Fler projekt

Igår började jag och Lika städa vår klädkammare. Vi hann inte riktigt färdigt men nu är iallafall grejerna på golvet borta så man kan man gå in där.

Idag kom vi på att vi skulle göra om i hallen. Mycket roligare!

Vi åkte till IKEA för att köpa en spegel som jag sett ut på nätet. Vi hade tills idag en enorm, jätteful, rökfärgad spegelvägg från typ 1983 i vår hall och den skulle bort! Dom som bodde här förut satte upp spegelväggen först och strukturerade väggen sen. Grejen är att dom inte orkade ta bort spegeln utan lämnade det som var bakom ostrukturerad. Men suck, hur korkad får man bli...

Förutom en annan, mycket bättre, spegel än den jag sett ut så kom vi även hem med ett miniskrivbord och en minibokhylla till datorn under trappan, en lackhylla, fem blockljus, två paket servetter, 10 plastglas till barnen, fyra knoppar, fyra tidskriftsamlare och 200 sugrör.

Wow Karin, inte en enda ram...

Vi blev klara med skrivbordet och bokhyllan i ett nafs. Mycket bra teamwork! Sen hämtades tre barn på dagis och då gick det lite trögare. Apfula spegelväggen rök men sen blev alla barnen hungriga och då tog det stopp.

Kanske hinner resten imorgon?
Då är alla barn hemma hela dagen.
Kanske inte.

TV-bänken är färdigmålad och tillbaka i barnrummet och hyllan är också klar och väntar på att bli uppsatt. Det blev ju ett nytt skrivbord istället för ny färg och det tackar vi särskilt för :)

Meningen var att vi skulle ta före- och efterblider på allt. Det blev inga förebilder för det glömde vi... men jag hoppas det dyker upp efterbilder.

1 kommentar:

C.Nilsson sa...

Underbara IKEA! Dom vet vad man vill ha innan man ens vet det själv. På det glada 70-talet sparade mina föräldrar säkert en tapetrulle genom att tapetsera RUNT den obligatoriskt fläskiga bokhyllan i vardagsrummet. DUMSNÅLA!